WORKSHOP | KYYKKY

LA 21.10. KLO 12.00-13.30


Opi kyykkäämään!

Noin 1,5h työpajan aikana käydään käytännönläheisesti läpi turvallisen, tehokkaan ja vahvan kyykyn liikemekaniikkaa sekä yksilöllisten erojen, kuten mittasuhteiden, vaikutus kyykkämiseen. Olit sitten vasta-alkaja tai kokeneempi kyykkääjä, saat varmasti tuhdin tuliaisen kotiin vietäväksi tiiviissä paketissa.

Työpaja rakennetaan takakyykyn ympärille, mutta myös muut variaatiot, kuten etu- ja valakyykky sekä liikkuvuus- ja tukiharjoitteita sisällytetään mukaan. Työpajan ohjaa valmentajamme Laura.


Red Door ohjatuissa harjoituksissa erilaiset kyykyt kuuluvat ympärivuotiseen ohjelmaan. Jo vuosien ajan olemme kuitenkin painottaneet kyykkyjä syyskaudella jouluun saakka. Mikäli uutena kasvona innostut harjoittelemaan kanssamme lisää - viikoilla 43 ja 44 on heti luvassa hyvät voimatreenit, jossa kyykyt ovat mukana. Näihin lupaamme työpajaan osallistuville hyvät tutustumistarjoukset!


Työpajan hinta on 15€. Maksutapoina käyvät laskun ja kortin lisäksi kaikki mahdolliset liikuntaedut. Maksut suoritetaan vasta tapahtumapäivänä.

Paikkoja rajoitetusti, joten ilmoittaudu mukaan heti!

Mikäli osallistujien määrä jää alle seitsemään (7), siirrämme tapahtuman myöhemmälle. Deadline ilmoittautumisiin torstai 19.10.


ILMOITTAUDU MUKAAN:

21.10.2023 12:00 - 13:30

15€. Paikkoja rajoitetusti!

Minimiosallistujamäärä 7hlöä. Ilmoittaudu viimeistään torstaina 19.10.

Red Door

Ilmoittaudu

Tapahtumapaikka

Red Door
Tanhuankatu 2 Nokia