SUP-LAUTAVUOKRAAMO

VUOKRAA SUP-LAUTA

MONIPUOLINEN VALIKOIMA KUNNOLLISIA SUP-LAUTOJA KENNONNOKAN UIMARANNALLA. WALK-IN ILMAN AJANVARAUSTA ESIM. 10€/H.

VKO 30 / MA-TI avoinna klo 11-19. Seuraamme sääennusteita. Loput aikataulut ilmoitamme pian ja ensin somessa. @reddoorsup


Kennonnokan uimarannalta löytyy laaja valikoima erilaisia SUP-lautoja. Eniten meillä on ns. peruskokoa 10'6, mutta löytyy myös niin pienempiä kevyemmille suppaajille kuin suurempia erityisen vakaita lautoja. Olemme huomioineet myös vauhdin hurmaa kaipaavat ja valikoimasta löytyy muutama kilpa- ja retkilauta.

Pienen lapsen tai koiran voi ottaa kyytiin, mutta muuten yhdellä laudalla suppailee vain yksi henkilö - poikkeuksena vuokraamolta löytyvä jättimäinen parilauta.

Toimimme walk-in periaatteella. Varmista somepäivityksistämme (instagram/facebook) aukioloaikamme ja saavu sitten vain rannalle ilman ajanvarausta. Valitsemme sinulle sopivimman laudan ja saat opastusta käyttöön.

Maksutavat: kortti, käteinen, liikuntaedut, Red Door -lahjakortti. Hinnat jatkuvat erittäin edullisena alkaen lyhyestäkin ajasta 5€/30min. Voit nopeuttaa kesän ensimmäistä lähtöä jo kotona täyttämällä tietosi alta löytyvään lomakkeeseen.


Seuraa meitä somessa @reddoorsup​​​​​​​ #reddoorsup ​​​​​​​ja tilaa uutiskirje, ettet missaa mitään.

Järjestämme jälleen ohjattuja retkiä! Lue odotellessa retkiraportteja aiemmilta vuosilta:


WAIVER 2024