HARJOITTELU

Monipuolinen harjoittelu ei tämän helpommaksi muutu. Sinun tarvitsee vain tulla ja tehdä – me huolehdimme muusta.

HELPPO ALOITTAA, VAIKEA LOPETTAA

ATHLETICS

Nauti helposti lähestyttävistä yksittäisistä monipuolisista yksittäisistä treeneistä tai käy usein ja hyödynnä Athletics -konseptista muodostuva kokonaisvaltainen ohjelma!

Voimaharjoittelua, kestävyyttä, liikkuvuutta ja uusia taitoja - kehitämme kaikkia ominaisuuksia tasapuolisesti aina ohjatusti samanhenkisessä ryhmässä. Jo kahdella viikottaisella käynnillä huomaat pian kehityksen. Neljällä viikkokäynnillä harjoittelet erittäin monipuolisesti ja vain tunnin päivässä!

Erilaiset voimaharjoitukset tehdään sekä vapailla painoilla että kehonpainoharjoituksina. Sinun ei tarvitse vielä osata mitään tekniikoita, harjoittelemme niitä jokaisessa treenissä isoista linjoista pieniin yksityiskohtiin. Erilaiset kyykyt, nostot, punnerrukset ja vedot tulevat tutuksi - aina perusliikkeistä tempauksiin ja työntöihin.

Myös pääosin omatoimiseen harjoitteluun varatut perinteiset kuntosalilaitteemme tulevat toisinaan tutuksi myös ohjatuissa treeneissä - joko ryhmätreenissä tai henkilökohtaisesti korvaavina liikkeinä.
Kestävyysharjoituksissa hyödynnämme niin ikään vapaita painoja ja kehonpainoliikkeitä sekä erilaisia aerobisia laitteitamme. Hiki virtaa ja kunto kohoaa sekä lyhyissä intensiivisissä että pidemmissä rauhallisemmissa kuntotreeneissä takuuvarmasti.

Myös kokonaisvaltaisesta liikkuvuusharjoittelusta pidetään huolta jokaisessa treenissä.

Moni treeni sisältää yhdistelmiä eri ominaisuuksista yhden teeman sijaan.

Valmiiksi suunnittelemastamme ohjelmastamme löydät jokaiselle päivälle erilaisen treenin, joita ohjataan aamusta iltaan. Sinun ei tarvitse lukita tiettyä aikataulua - voit käydä vapaasti mihin tahansa aikaan. Tule kun ehdit ja tunnissa olet valmis!

Tiedotamme jäseniämme ohjattujen treenien sisällöistä aina viikonloppuisin. Ajat varataan kätevimmin omasta sovelluksestamme.AIKATAULUT

Esimerkki viikon treenien aikatauluista.

MAANANTAI

6.00, 7.00, 10.00, 16.00, 17.00, 18.00, 19.00

1. treeni ohjelman mukaan

TIISTAI

6.00, 7.00, 10.00, 16.00, 17.00, 18.00, 19.00

2. treeni ohjelman mukaan

KESKIVIIKKO

vaihtelevia bonustreenejä suosikkiteemoilla

TORSTAI

6.00, 7.00, 10.00, 16.00, 17.00, 18.00, 19.00

3. treeni ohjelman mukaan

PERJANTAI

6.00, 7.00, 10.00, 16.00, 17.00, 18.00

4. treeni ohjelman mukaan

LAUANTAI

vaihtelevia bonustreenejä suosikkiteemoilla

SUNNUNTAI

18.00

kehonpainoharjoittelu

Oheisten aikataulujen lisäksi meillä harjoittelee paljon muitakin ryhmiä eri teemoilla, mm. urheilijoiden oheisharjoitukset lapsista aikuisiin ja erilaiset yksityistunnit. Kerää vaikka kaveriporukka kerran viikossa harjoittelemaan!Erilaiset jäsenyysmallit joko neljään, kahdeksaan tai rajattomiiin kuukausikäynteihin löydät verkkokaupastamme. Oston jälkeen pääset välittömästi varaamaan paikkoja tunneilta joko sovelluksella tai selaimella.

HELPPO ALOITTAA, VAIKEA LOPETTAA!

Tervetuloa ilmaiselle tutustumiskäynnille!

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella ja suosittelemme sinulle parasta treeniä tutustumiseen.