RED DOOR KICK-OFF

Aloita nyt! Red Door tutuksi la 4.3. klo 11 alkaen.

Parin tunnin tapahtuman aikana tutustutaan tiloihin ja toimintaamme, käydään läpi yleisimmät tekniikat sekä tehdään loppuun napakka hikitreeni.


Oletko harkinnut treenien aloittamista meillä tai aloittanut juuri?

Järjestämme lauantaina 4.3. klo 11.00 alkaen napakan alkusysäyksen toimintaamme. Käymme läpi yleisimmät tekniikat mm. levytangolla sekä muilla vapailla painoilla kehonpainoliikkeitä ja aerobisia laitteita unohtamatta. Noin kahden tunnin tiiviin setin jälkeen kynnys hypätä mihin tahansa treeniin mukaan madaltuu entisestään!

Tapahtuma ei ole kahden tunnin treeni. Liikkeitä kokeillaan kevyesti ja opetellaan uutta rauhalliseen tahtiin. Lopussa tehtävä treeni on täysin sovellettavissa kuntotasosi mukaan, kuten kaikki muutkin treenimme. Sopii sinulle siis hyvin, vaikka et olisi liikkunut aikoihin tai käynyt ikinä ohjatuissa treeneissä.


Miten pääsen mukaan?

Mikäli vielä ei löydy, nappaa verkkokaupasta vähintään 4x käynteihin oikeuttava kuukausikortti. Voit toki ottaa heti tuplat (8x/kk) tai solmi rajoittamattoman, myös omatoimisen käytön kuukausiveloitteinen sopimus (99€/kk). Tiistaihin 28.2. saakka verkkokaupasta löytyy myös 4kk kertamaksutarjous (369€).

Tämän jälkeen voit varata paikan alta löytyvällä tapahtumakutsulla. Kick-off tulee siis kaupan päälle ja treenit jatkuvat heti tapahtuman jälkeen!

VARAA PAIKKASI TÄSTÄ:

04.03.2023 11:00 - 13:00

Red Door tutuksi, tästä se lähtee! 

Parin tunnin tapahtuman aikana tutustutaan toimintaamme, käydään läpi yleisimmät tekniikat ja tehdään loppuun hikinen treeni. 

Sopii mainiosti myös juuri treeninsä aloittaneille. 

Red Door

Ilmoittaudu


Nähdään lauantaina osoitteessa Tanhuankatu 2 Nokia! Red Door löytyy Nanson tehtaan pohjoispäädystä.


Ilmoittautuneille lähetetään vielä sähköpostia lähempänä ajankohtaa, mutta mikäli paikkoja oli vielä vapaana ja pääsit ilmoittautumaan, voit vain saapua paikalle avoimin mielin mukavat treenivaatteet päällä.


Ohjaus: Joonas Koskinen, Red Door perustaja.


Kysyttävää? Laita viestiä info(at)reddoor.fi


Kuulostaa hyvältä, mutta tähän ei ehdi? Jätä yhteystietosi niin lähetämme sähköpostitse tietoa seuraavasta mahdollisesta tilaisuudesta, kiitos.