KERRAN VIIKOSSA OHJATTUUN TREENIIN?

LISÄÄ INNOKKAITA - LISÄÄ RYHMIÄ. NYT JO 10 RYHMÄÄ TÄYNNÄ!


Kevyellä kynnyksellä vaihteleva ja monipuolinen ohjattu treeni aina samassa ryhmässä huikeissa tiloissa kaikkien mahdollisuuksien keskellä. Hikeä, hymyä ja hyvää fiilistä. Osaava ohjaus, jossa jokaisella koutsilla on jotain uutta annettavaa. Ja vielä erittäin kohtuulliseen hintaan! Onko tässä toiveesi syksylle?

Päivittäisen mahdollisimman monipuolisen ohjatun kokonaisuutemme rinnalla yhtä suosittua on ollut kevyemmät yksityistunnit jo 12.12.12 lähtien. Eli kerran viikossa treenaamaan aina erilaiset hyvät setit eri valmentajiemme kanssa!

Tähän päivään saakka ryhmät ovat olleet pääosin tilausryhmiä esim. eri yrityksille, seurojen taustaryhmille ja kaveriporukoille, mutta nyt suunnittelemme vielä muutamia kaikille avoimia aikoja loppuvuoteen.KENELLE?

Lähtökohtaisesti ihan kaikille.

Osaamme erinomaisesti huomioida erilaiset lähtökohdat treenien suunnittelussa ja ohjaamisessa. Samasta suunnitelmasta saamme pienillä muutoksilla sopivan niin aloittelijalle kuin kokeneemmalle kuntoilijallekin. Jos jostain kolottaa, löydämme varmasti vartalosta paljon muuta treenattavaa.

Haluat alkupotkun syksyn kuntoiluun ja lyödä vähintään yhden tapahtuman kalenteriisi?

Haluaisit aloittaa monipuoliset treenit, mutta et tiedä yhtään mitä tekisi?

Treenailet jo jotain, mutta kaipaat vaihtelua ja uusia vinkkejä tai apua erilaisiin tekniikoihin?

Et saa yksin aikaiseksi, treenipäivät siirtyy aina tai salillakäynti menee haahuiluksi?

Tiedät saavasi itsestäsi enemmän irti pienessä ryhmäpaineessa ja ohjauksessa, mutta et viihdy esim. kaikki samaan ja musiikin tahtiin tehtävissä treeneissä?

Pidät enemmän ajatuksesta, että kanssasi treenaa aina samat kasvot?

Haluat valmiiseen pöytään - tunnissa ohjattu lämppä, tekniikkaopastus ja varsinainen treeni valvottuna?

Olisi mukava kuulua johonkin kivaan porukkaan?

Listaa voisi jatkaa loputtomiin. Mikäli luit tänne asti, saatat olla jo innoissasi! Mikäli kaipaat kuitenkin jotain muuta tai enemmän treenikertoja, uskomme vahvasti, että löydät vastauksen toiveisiisi muiden palveluidemme parista, vaikka ihan henkilökohtaisesti räätälöitynä. Lähetä tässä tapauksessa viestiä yhteyslomakkeella.
OTA ENSIMMÄINEN ASKEL!

Kerro meille kiinnostuksestasi ja täytä lisätiedot oheiseen lomakkeeseen. Olemme yhteydessä kun vastauksia alkaa kertyä ja tiedotamme sitten lisää. Vastaus ei sido sinua vielä mihinkään.

Esimerkki syyskauden maksuista:

Kausi 2023 viikko 40 alkaen | 115€. Mahdollisuus osamaksuihin ja liikuntaetujen hyödyntämiseen.


Vapaita aikoja meillä on vielä jonkin verran. Klikkaa kaikki sinulle sopivat päivät ja ajat lomakkeeseen, kiitos! Kohtaan "vapaa sana" voit kertoa itsestäsi ja toiveistasi lisää tai mainita, jos jokin aika ruudukon ulkopuolelta sopisi sinulle paremmin - esim. arkiaamut, keskellä päivää tai viikonloppuisin.