ASIAKASTARINA - JENNI PUPUTTI

Lue Jennin kokemukset kesän 2023 treeneistä. Haastattelijana Joonas.

Jenni yllätti iloisesti toukokuun alussa laittaessaan viestiä - toiveissa päästä jäseneksi Nokian parhaalle kuntosalille kuukauden ajaksi. Visiitti venyi lopulta koko kesän mittaiseksi ja pääsimme myös nauttimaan Jennin osaamisesta valmentajana. Viimeisen treenin päätimme lyhyeen haastatteluun.Olet monelle tuttu kasvo, mutta kertoisitko muillekin kuka olet, mistä sinut tunnetaan ja miten päädyit Red Door -jäseneksi?

"Jenni Puputti, paljasjalkainen nokialainen, mutta myöhemmin elämä kuljettanut Tampereelle. Entinen Pyrinnön painonnostaja (EM 6.) ja sitä ennen Nokian Urheilijoiden yleisurheilukoulun kasvatti ja keihäänheittäjä. Tällä hetkellä olen töissä fysiikkavalmentajana Varalan Urheiluopistolla. Päädyin kesäksi Nokialle remonttievakkoon ja onnellisten sattumusten kautta tänne treenaamaan."


Olet nähnyt paljon erilaisia saleja työn ja treenien merkeissä. Millainen paikka on Red Door?

"Salilla oli mukava ilmapiiri ja yhteisöllisyys treenaajien kesken, vaikka itsekin olin uusi mukana. Kun sali on avara, niin kaikki saavat olla luvan kanssa kiinnostuneita toistensa treeneistä ja keskustelu treeneistä alkaa hyvinkin pian. Välineet oli aina käytettävissä, riittävästi rautaa sekä isona plussana kattoikkunoista paistava aurinko. Painonnostajana tottunut aina treenaan enemmän tai vähemmän maan alla."Jäsenemme pääsivät nauttimaan kesällä ohjaamistasi työpajoista painonnostoon. Ensimmäinen meni heti täyteen, joten järjestimme vielä toisenkin. Kerro jotain niistä ja tsemppaa kaikkia muitakin tarttumaan tankoon:

"Kun teen työkseni valmennusta niin pikemminkin harrastan painonnostovalmennusta. Oon aina innoissani kun saan jakaa omaa osaamistani treenaajille ja saada oivalluksia sekä pilkettä syttymään silmiin. Intohimoa nostamiseen ei voi siirtää, mutta pieni kipinä on jo paljon. Painonnostossa on kuitenkin lopulta kysymys rytmistä ja taidoista, jotka mahdollistaa painon lisäämisen tankoon. Minut laji nappasi tiukasti 15 vuodeksi eikä vieläkään ole päästänyt otteestaan. Taidon oivaltaminen vaatii toistoja ja erilaisia harjoitteita, joten rohkaisisin kaikkia antamaan painonnostolle edes kolme mahdollisuutta."Kenelle suosittelisit Red Door?

"Olen suositellut Red Dooria kaikille nokialaisille, koska siellä ei todellakaan tarvi olla yksin treenaamassa tai pähkäilemässä meneekö joku juttu oikein, etenkin ohjatuissa treeneissä valmentajat huomioi ja korjaa jokaista. Sitten taas toisaalta kovaankin treeniin tottunut saa painaa kunnolla menemään."

Kiitos haastattelusta, kesän piristysruiskeesta ja toivottavasti nähdään näissä merkeissä myöhemminkin!

- Joonas