Red Door App - lataa sovellus!Red Door mobiiliapplikaatio on täällä!

Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen treenikokemuksen ja haluamme ylpeänä esitellä uuden Red Door App mobiilisovelluksen! Lataamalla App mobiilisovelluksen puhelimeesi pääset kulkemaan salille käyttämällä sovellusta. ​​​​​​​

Rekisteröityminen digitaalisiin palveluihin

En ole rekisteröitynyt käyttäjä

Sinun, tulee käyttää rekisteröityessäsi samaa sähköpostiosoitetta, johon uutiskirjeemme sinulle tulee tai, jota olet käyttänyt verkkokaupassamme. Näin varmistamme, että järjestelmä ymmärtää sinun olevan yksi ja sama henkilö. Vältyt myös tuplapostilta.

Miksi minun pitäisi ladata Red Door App?

Sovellusta voit käyttää salikorttina ja kulkea sillä sisään ovesta ja sen avulla voit hyödyntää rahanarvoisia jäsenetuja ja voit olla yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme. Näet myös mihin saakka jäsenyytesi on maksettu ja mikäli sinulla on 10x kortti näet käyntimääräsi sovelluksesta. Haluamme, että hyödyt appin käytöstä: Kokeile siis rohkeasti, anna palautetta ja ideoita - sinulle sitä teemme!

Mistä Red Door mobiiliapp löytyy?

App on ladattavissa älypuhelimeesi AppStoresta (iOS) tai Google Play -kaupasta (Android). Windows-puhelimiin sovellusta ei ole saatavilla.

Play-kauppa

Apple-store
​​​​​​​

Onko minun pakko ottaa app käyttööni?

Ei ole. Voit käyttää palvelujamme ihan kuten tähänkin asti ilman mobiilisovellusta, laitamme sinulle pinkoodin.

Unohtuiko salasana?

Mikäli olet rekisteröitynyt uuteen järjestelmään, mutta olet unohtanut salasanasi, voit tilata uuden salasanan kotisivuiltamme: Klikkaa oikeassa ylälaidassa olevaa "Kirjaudu sisään" -linkkiä (mobiilissa ylin valikkopainike) ja sen jälkeen "Unohtuiko salasana?".

Miten voin kulkea ovesta mobiilisalikortilla?

Ovesta kulkemiseksi sinun tulee painaa vain avaa ovi painiketta, tämä edellyttää, että älypuhelimessasi on sijaintipalvelut tai Bluetooth-yhteys sallittuna sovellukselle.

Huomaathan, ettet voi testata oven avaamista esim. kotoasi.

Mobiilisalikorttisi toimii vain ollessasi avauksen kohteena olevalla ovella tai portilla.

Miksi minun kannattaisi sallia appin ilmoitukset?

Haluamme parantaa asiakaspalveluamme. Pyrimme viestimään ilmoituksin

-Jos sinä saat jotain hyötyä
-Meillä on pikaista ilmoitettavaa.

Toivomme, että sallisit ilmoitukset, jotta voimme lähettää niitä sinulle.