MUUT PALVELUT

Muut liikuntapalvelut, hieronta, fysioterapia, saunakabinetti, välinevuokraus ja asiantuntijapalvelut.

LIIKUNTAPALVELUT

Kattavien avoimien ryhmien ja omatoimisen treenimahdollisuuden lisäksi tarjoamme räätälöityjä valmennuspalveluita urheilijoille lapsista aikuisiin sekä yksityistunteja muille ryhmille - kerää vaikka kaveriporukka kerran viikossa treenaamaan. Myös personal training ja pienryhmät eri teemoilla kuuluvat valikoimiimme. Kysy rohkeasti!


INBODY -KEHONKOOSTUMUSMITTAUS

InBody -kehonkoostumusmittaus on nykyaikainen ja markkinoiden paras menetelmä kehon hyvinvoinnin määrittämiseen. Olemme alueen ainoa InBody -toimipiste.

Vaaka kertoo vain painon, InBody tietää mistä se koostuu.

29€/mittaus sisältäen palautteen ja kattavan lomakkeen.

Sovitaan aika - lähetä viestiä oheisella lomakkeella!


HIERONTA

Klassinen ja urheiluhieronta, faskiakäsittely ja teippaus.

Hinnat alkaen 30€/30min.


FYSIOTERAPIA

Yleisimpiä hoitoja mm. alaselän ja lantion kiputilat, niska- ja hartiaseudun vaivat, olkapääkivut ja -vammat, rasitusperäiset vammat, leikkausten jälkeinen kuntotus ja ennaltaehkäisevä fysioterapia.


VUOKRATTAVAT VÄLINEET

Liukulumikengät, fatbiket, SUP-laudat, air track yms... Vuodesta 2019 SUP-lautavuokraamo Nokialla, Kennonnokan uimarannalla.


VUOKRATTAVAT TILAT

Vuokraamme treenitilojen lisäksi myös sauna- ja kokoustilaa, josta löytyy istumapaikat yli 20hlölle ja lauteita ainakin kymmenelle.

TYKY-päiviin, lasten synttäreihin yms. tarjoamme mielellämme myös liikunnanohjausta.

Pyydä tarjous lomakkeella!


ASIANTUNTIJAPALVELUT

Olemme vuosien varrella mm. suunnitelleet kuntosaleja muille, sparranneet yrityksen perustamisessa, kouluttaneet eri liikuntamuotoja ja -lajeja sekä luennoineet eri teemoilla.

Kerro miten voimme auttaa!


JÄTÄ VIESTI, KIITOS!